atzurvlc
Col·lectiu Atzur

Jornades Context i Pretext

Jornades Context i Pretext, no te les pots perdre!

Durant el que resta del mes de gener i part de febrer el Col·lectiu Atzur i la Biblioteca Anarquista Al Marge de València, hem organitzat unes jornades de cara a reflexionar col·lectivament entorn a noves formes d’actualitzar, fer més forta, àmplia i efectiva la resposta dels col·lectius antiautoritaris en la fase actual d’un capitalisme en aparent crisi i amb Estats cada vegada més reforçats en la seua funció repressiva.

La crisi, repetida fins a la sacietat, s’ha convertit en un terme polièdric quasi inabastable. Part de l’objecte d’aquestes jornades tracta tant d’acostar-nos al que realment ha sigut la crisi com a la part menys analitzada: la crisi política i social d’ella derivada que a més semblen obrir un nou camp de conflictivitat i lluita social.

Analitzar la situació per a construir respostes coherents amb els pressupostos teòrics, també conèixer altres realitats en altres moments i llocs dels quals prendre exemples. Un cicle de documentals i la presència de companys del *CSO *Kike Mur explicant el seu projecte d’autogestió, donaran forma a aquesta part de les jornades

Tractarem també de comprendre els motius que han portat, davant la gravetat de la situació, a articular una resposta social en molts dels casos, no tots, poc bel·ligerant, complaent amb les autoritats i que els confereix la capacitat de mitjançar en el conflicte, confiant en la resolució del mateix dins dels marges del sistema. Farem també balanç i autocrítica sobre les responsabilitats dels col·lectius *antiutoritarios i d’una esquerra radical estancada, en el sorgiment i orientació d’aquesta resposta social.

Pengem un cartell on podreu trobar la programació completa de les jorndes, i pròximament un document que hem confeccionat com a complement a les jornades que inclou textos de diferents autors i que trobareu imprés en els diferents actes.

Podreu trobar més informació en:

bibliotecaanarquistaalmargen.wordpress.org
infopunt-vlc.blogspot.com
http://www.ateneoalmargen.org

Imatge

Anuncis

Sense comentaris to “Jornades Context i Pretext”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: